Texas Hold’em No Limit Poker – Ulasan Saya

Texas Hold’em No Limit Poker – Ulasan Saya . Texas Hold’em No-Limit Poker, tidak seperti kebanyakan buku strategi poker dan teori poker lain, jelas menyeronokkan untuk dibaca. Maklumat dan strategi yang disajikan oleh buku ini tidak ternilai. Buku Texas Hold’em ini melakukan kerja yang hebat dalam membentangkan perbezaan antara permainan rumah, permainan dalam talian dan permainan tunai dan Judi Poker kejohanan. 

Buku mengenai strategi Texas Hold’em ini berfungsi dengan baik menerangkan teori dan permainan yang lebih maju yang perlu difahami oleh pemain poker sebelum meningkatkan permainan pokernya. Saya juga akan pergi lebih jauh dengan mengatakan bahawa buku poker ini pergi jauh dan melebihi beberapa buku Texas Hold’em yang dipasarkan oleh beberapa nama terbesar dalam permainan hari ini. Buku tentang poker ini sangat bagus. 

Texas Hold’em No-Limit Poker dimuatkan dengan banyak maklumat permainan yang hebat dan banyak strategi lanjutan serta petua Poker Malaysia yang bagus. Pengarang memberikan pandangan mata burung tentang permainan Texas Hold’em dan kemudian beralih ke mod permainan secara mendalam yang diperlukan untuk mempelajari selok-belok Texas Hold’em. Satu lagi idea kritikal yang diliputi oleh buku poker hebat ini ialah kepentingan menguruskan wang tunai.

Baca juga: Menjadi Pemain Yang Menang Serta-merta

Jika itu tidak mencukupi, penulis memberikan gambaran lengkap tentang tempat bermain Hold’em sama ada dalam talian, dengan rakan atau dalam bilik kad. Buku ini menyediakan petua berguna seperti cara mengendalikan kepala panas dan perbezaan antara skimming yang baik dan skimming yang buruk.

Secara keseluruhan, buku poker ini ditulis dengan cara yang berwibawa, namun mudah dibaca. Jika anda membeli satu buku poker tahun ini, jadikan buku ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *