Syarat Bonus Poker

Terdapat beberapa istilah bonus poker yang penting untuk diketahui jika anda ingin memahami beberapa lingo yang digunakan orang apabila bercakap di laman web komuniti. Anda juga perlu dapat membezakan perbezaan antara pelbagai jenis bonus yang tersedia di luar sana. 

  • Bonus Perlawanan – Bonus perlawanan ialah apabila anda menerima peratusan satu daripada lebih banyak deposit sebagai bonus anda. Kebanyakan tapak poker akan memberikan pemain bonus perlawanan 100% apabila mereka mendaftar. 
  • Bonus Tanpa Deposit – Bonus jenis ini adalah apabila anda menerima sejumlah wang percuma dari bilik poker supaya anda boleh menguji tapak tanpa menggunakan wang anda sendiri pada mulanya. 
  • Bonus Muat Semula – Ini adalah jenis bonus terakhir yang tersedia di luar sana untuk pemain poker dan ia hanya untuk pemain yang telah bermain dengan bilik poker pada masa lalu. 
  • Keperluan Penjelasan – Istilah ini digunakan untuk menerangkan keperluan yang perlu anda penuhi untuk menjelaskan dolar bonus anda kepada dolar sebenar. Setiap bilik poker mempunyai syarat yang perlu anda penuhi untuk mengosongkan wang bonus anda menjadi wang sebenar walaupun ia berbeza antara tapak. 

Bonus sangat bagus untuk pemain baharu kerana ia membolehkan anda menambah wang anda tanpa perlu memenangi wang. Selagi anda pulang

modal semasa bermain maka anda akan mendapat keuntungan daripada wang bonus yang anda perolehi. Pastikan anda menggunakan beberapa tapak poker supaya anda boleh memperoleh jumlah wang yang paling banyak. Ia hanya perlu mengambil masa beberapa bulan untuk memperoleh beberapa ribu dolar jika anda bermain dengan beberapa bilik poker yang berbeza.

Updated: January 19, 2023 — 1:24 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *