Strategi Poker Hold’em Tanpa Had Tanpa Had

Strategi Poker Hold’em Tanpa Had Tanpa Had. Poker dalam talian telah melihat banyak kelainan sejak kebelakangan ini apabila pasaran berkembang dan matang. Salah satu perubahan terbesar yang telah berlaku ialah penambahan meja, kejohanan dan duduk dan pergi yang “terpendek”. Permainan pendek ini mempunyai hanya 5 atau 6 pemain di setiap meja dan telah melihat populariti yang besar kerana pemain boleh memainkan peratusan tangan mereka yang lebih tinggi. Selain itu, duduk dan pergi lebih cepat daripada duduk dan pergi standard 9 tangan. 

Walau bagaimanapun, dengan struktur jadual baharu, terdapat strategi baharu. Jika anda ingin menjadi pemain yang menang di meja pendek, maka buang strategi 9 tangan biasa anda ke luar tingkap kerana jika anda bermain seperti itu anda akan cepat dibutakan dan mendapati diri anda rosak. Artikel ini akan memberi anda semua perubahan yang anda perlukan untuk membuat permainan anda untuk menjadi pemain Permainan Poker pendek yang berjaya. 

Perubahan besar pertama yang perlu anda lakukan berlaku dalam permainan preflop anda. Pada permainan cincin 9 tangan biasa, anda sepatutnya bermain antara 15-25% daripada tangan preflop anda tetapi pada meja pendek ini tidak akan memotongnya. Memandangkan bidai datang dengan lebih kerap, anda perlu masuk ke sana dan bermain lebih banyak tangan, jadi anda sepatutnya memainkan 30-35% tangan preflop anda. 

Beberapa tangan yang perlu anda tambahkan pada repertoir preflop anda termasuk tangan seperti A-x sesuai, mana-mana dua kad muka, pasangan poket kecil dan penyambung yang sesuai seperti 6-7 sesuai. Tangan ini tidak akan mempunyai banyak nilai dalam permainan 9 tangan biasa, tetapi pada meja 6 tangan kemungkinan besar anda akan memegang tangan yang terbaik apabila

anda memasuki pot dengan tangan yang disenaraikan di atas. Sudah tentu, anda juga harus memainkan pilihan biasa tangan premium anda juga.

Baca juga: Bermain Poker Dalam Talian – Keseronokan Tanpa Had Di Internet

Satu lagi perubahan besar yang perlu dibuat pada permainan Perjudian Poker Internet anda datang dalam bentuk kekuatan tangan relatif. Pada meja 9 tangan adalah sangat tidak mungkin bahawa hanya kad tinggi atau sepasang kecil akan mempunyai apa-apa nilai showdown, kerana begitu banyak tangan di luar sana, sangat tidak mungkin seseorang mempunyai tangan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, pada meja 6 tangan anda tidak sepatutnya terlalu cepat membuang tangan itu, kerana terdapat peluang yang baik bahawa pasangan 5 anda akan menunjukkan kejatuhan pada akhirnya dan memenangi pot. 

Apabila anda mempunyai preflop tangan yang hebat, ini merupakan keputusan penting untuk anda tingkatkan atau hubungi sahaja. Jika anda mempunyai salah satu daripada pegangan premium anda seperti sepasang besar atau A-K yang sesuai, anda pastinya harus menerima kenaikan gaji. Walau bagaimanapun, dengan tangan seperti 6-7 yang sesuai adalah lebih baik untuk memanggil kerana anda mahu sekumpulan lawan di tangan jika anda terkena flop dengan kuat. 

Jika anda mendapati diri anda menghadapi kenaikan preflop apabila anda memegang tangan yang hebat, pastikan anda melakukan kenaikan semula. Walaupun permainan kedudukan awal telah dinaikkan, tangan anda seperti J-J mungkin masih terbaik, jadi anda ingin menaikkan semula untuk mengasingkan dia. Jika anda hanya memanggil anda berisiko pemain lain datang di belakang anda dan menumpaskan pasangan besar anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.