Strategi Pendek Terbaik Di Sekitar

Strategi Pendek Terbaik Di Sekitar . Adakah anda marah kerana anda tidak boleh menang apabila bermain Texas Holdem tangan pendek? Temui strategi tangan pendek serba baharu ini yang terbaik pada masa ini. 

Tidak kira betapa baru atau berpengalaman permainan Pokertime anda atau di mana anda bermain poker, saya tahu bahawa anda, seperti saya, perlu mempunyai strategi Texas Holdem Poker pendek tangan yang baik untuk dapat bertahan pada zaman dan zaman hari ini. Anda akan sangat seronok membaca artikel ini. 

Isu ramai pemain ialah mereka seolah-olah tidak boleh menang di meja pendek. Mereka sering marah atau marah kerana mereka bermain dengan baik di meja penuh tetapi kehilangan semua wang mereka apabila pemain mula kurus. 

Bagaimana rasanya jika anda mempunyai strategi terbaik untuk menang dengan mudah di meja pendek? Fikirkan tentang bagaimana permainan anda dan berapa banyak yang anda akan menang. Baik baca setiap langkah artikel ini kerana saya akan memberikannya kepada anda. Selain itu, jangan lepaskan petua istimewa di penghujungnya. 

Langkah Pertama Ke Strategi Texas Holdem Pendek Tangan Terbaik 

Perkara pertama yang perlu dilakukan apabila meja anda menjadi pendek ialah melonggarkan sedikit. Anda perlu memainkan pelbagai kad yang berbeza daripada yang anda lakukan di meja penuh 10 orang.

Anda boleh memanfaatkan lebih banyak tangan ace biasa seperti A-4, A-3 dan lain-lain. Anda juga boleh mendapatkan lebih banyak dalam pot dengan tangan yang lebih kecil seperti J-10 dan K-6 contohnya. 

Langkah Kedua Ke Strategi Texas Holdem Pendek Tangan Terbaik 

Langkah kedua yang paling penting ialah menjadi agresif, dan maksud saya menjadi agresif sebenar. Anda pasti mahu bertaruh seperti orang gila. 

Pemain yang tidak baik akan melipat lebih kerap dan anda akan membersihkan diri. Pemain yang tidak selesa untuk menang di meja pendek cenderung tidak menyedari bahawa kad yang lebih buruk boleh dimainkan dan lebih banyak wang boleh diletakkan. 

Langkah Ke-3 Ke Strategi Texas Holdem Pendek Tangan Terbaik 

Perkara ketiga yang paling penting untuk dilakukan ialah bermain menentang pihak lawan dan bukan mengikut kad anda. Memandangkan terdapat lebih sedikit pemain, anda perlu membuat profil lebih banyak dan menyasarkan pemain tertentu dan kelemahan mereka. Kurangkan bimbang tentang kemenangan kad anda dan lebih banyak tentang mengalahkan pemain itu sendiri.

Baca juga: 3 Petua Untuk Membantu Anda Meletupkan Bankroll Anda

Bayangkan bagaimana rasanya mempunyai strategi Texas Holdem tangan pendek terbaik di sekeliling, yang tiada siapa yang dapat mengalahkannya.

Anda kini berada di puncak dunia, berasa kuat dan kuat. Anda berfikir bahawa anda tidak dapat dihalang kerana anda kini tahu bagaimana untuk menang. 

Saya tahu anda menyedari betapa berkesannya strategi ini untuk anda, dan mengetahui lebih banyak maklumat berguna adalah perkara yang anda perlu lakukan. 

Jadi sila teruskan mengalami perasaan keinginan yang membara untuk belajar, perasaan yang membuatkan anda ingin menemui apa sahaja yang anda boleh tentang cara untuk menang di Holdem dan sentiasa bertindak mengikut perasaan ini. Kerana setiap kali anda melakukannya anda akan menjadi pemain Perjudian Poker Online yang lebih baik. Dan setiap kali anda tidak melakukannya, anda akan menjadi pemain poker yang lebih teruk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *