Petua Poker Hipnosis dan Strategi Poker

Petua Poker Hipnosis dan Strategi Poker . Soalan kadang-kadang ditanya, bagaimana hipnosis boleh membantu dengan strategi Poker Malaysia? jika anda tidak biasa dengan hipnosis ini adalah soalan yang sah. Anda harus terlebih dahulu memikirkan apa yang masuk ke dalam strategi poker yang berjaya. Terdapat banyak, banyak faktor yang boleh membuat perbezaan antara pemenang dan kalah. Kadang-kadang ia datang kepada perbezaan yang sangat kecil jika anda menang atau kalah. Itulah sebabnya strategi poker yang menang adalah penting dan hipnosis boleh membantu dengan itu. 

Salah satu perkara utama yang boleh dilakukan oleh hipnosis untuk anda ialah memberikan anda keyakinan kemenangan seorang pemain Permainan Poker. Untuk menang dalam apa sahaja yang anda perlu percaya anda boleh menang. Jika anda percaya pada tahap bawah sedar anda hanya akan untung atau lebih teruk kalah, itulah yang akan berlaku dalam kebanyakan situasi. Juga ramai orang mempunyai had bawah sedar tentang berapa banyak mereka akan membenarkan diri mereka untuk menang. Pernahkah anda perasan bahawa anda hanya boleh menang begitu banyak dan anda sentiasa meninggalkan meja dengan jumlah am tertentu tidak kira berapa banyak anda berada pada satu ketika. Ini adalah bawah sedar anda yang tidak membenarkan anda menang besar. Hipnosis boleh menerobos kepercayaan kemenangan yang mengehadkan ini dan membuat anda pergi dari meja dengan poket anda penuh. Ia tidak diiklankan, tetapi kebanyakan permainan poker yang berjaya menggunakan hipnosis.

Baca juga: Petua Poker Dalam Talian Untuk Pemula

Hipnosis juga sangat berguna untuk membolehkan anda menyembunyikan bahasa badan anda. Semua pemain poker yang baik menonton bahasa badan untuk mengetahui apa yang dipegang oleh lelaki lain. Jika anda boleh mengawal ini dan menjadi sukar dibaca seperti peragawati, anda akan mempunyai kelebihan besar di meja poker. Sepanjang baris yang sama,

hipnosis boleh membantu meningkatkan kesedaran anda dan membantu anda membaca bahasa badan orang yang anda lawan poker. Fikirkan perkara ini sejenak. Jika anda boleh menala mata lawan anda dan lihat sama ada anak mata mereka mengembang atau tidak semasa mereka melihat tangan mereka. Kesedaran ini sahaja boleh menjadikan anda pemain poker yang menang di meja. Apatah lagi beratus-ratus isyarat bahasa badan yang kita semua berikan setiap saat. 

Petua poker lain menggunakan hipnosis ialah hipnosis juga boleh memberi anda keupayaan untuk mempelajari tabiat dan strategi lawan anda dengan cepat. Ini dilakukan melalui peningkatan ingatan yang boleh diberikan oleh hipnosis kepada anda. Dengan peningkatan daya ingatan anda boleh mengetahui rupa muka poker orang lain dengan tangan tertentu. Sebaik sahaja ini diketahui, ia hampir seperti melihat kad mereka. Sudah tentu kami tidak menyebut semua perkara yang sah dan menyalahi undang-undang yang akan dilakukan oleh peningkatan ingatan untuk anda. Itulah petua poker yang anda perlu fikirkan sendiri. 

Keadaan yang sejuk, tenang, santai juga boleh dicapai melalui penggunaan hipnosis. Faedah untuk kekal santai dan tenang di meja poker harus terbukti dengan sendirinya. 

Seperti yang anda lihat dengan hanya beberapa petua poker tentang apa yang hipnosis boleh lakukan untuk permainan poker anda, hasilnya boleh meletup. Sudah tentu jika anda tidak tahu permainan poker, semua hipnosis di dunia tidak akan memberi manfaat kepada anda. Jika anda seorang pemain poker dan ingin meningkatkan kejayaan anda di meja poker, hipnosis bukanlah sesuatu yang anda mampu untuk terlepas pandang. Saya harap petua poker ini akan membantu anda membangunkan strategi poker yang menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.