Petua Poker Dalam Talian Untuk Memajukan Pengalaman Poker

Petua Poker Dalam Talian Untuk Memajukan Pengalaman Poker. Pada masa ini, anda telah mempelajari Texas Holdem dan mungkin memenangi beberapa kejohanan poker dalam talian. Namun begitu, anda perlu meningkatkan permainan anda dan memajukan kemahiran serta pengetahuan anda ke peringkat seterusnya. Walaupun anda selesa bermain pada tahap semasa anda, Poker adalah permainan pembelajaran yang tidak pernah berakhir. Luangkan sedikit masa untuk mengkaji nasihat dalam dua petua Permainan Poker dalam talian berikut. 

Pemain Poker Alert Sedang Memenangi Pemain Poker 

Apabila anda memutuskan untuk bermain poker dalam talian, pastikan jadual anda adalah percuma selama kira-kira 4 jam masa bermain. Walaupun anda mungkin berhasrat untuk bermain selama 1 jam ingat, permainan tergesa-gesa biasanya adalah permainan yang kalah. Uruskan jangka masa yang cukup untuk bermain poker dalam talian, pilih masa maksimum yang ada, bukannya sesi pantas yang menyekat kebolehan sebenar anda bermain. 

Rasionalnya adalah jika anda mula bermain dengan tangan poker yang bagus dan terpaksa berhenti kerana kekangan masa, anda mungkin tidak tahu jika anda akan memenangi lebih banyak lagi. Sebab lain ialah apabila anda duduk dalam permainan tunai Texas Holdem yang lembut dan mengalami rentak yang teruk, dalam jangka panjang, anda boleh memenangi wang anda kembali dengan bermain permainan ABC poker yang mantap menentang pemain yang paling teruk. Situasi yang paling buruk adalah apabila anda kalah dan tidak boleh pulih kerana anda perlu pergi atau berhenti kerana masa tidak mengizinkan anda untuk terus bermain Perjudian Poker dalam talian.

Kesilapan biasa dalam poker dalam talian ialah mentaliti tergesa-gesa atau turbo. Banyak pemain Texas Holdem akan log masuk ke akaun poker dalam talian mereka dan cuba bermain poker apabila mereka kepenatan. Mungkin masa bermain poker anda adalah terhad, jika itu berlaku, Peruntukkan tempoh masa di mana anda boleh bermain permainan terbaik anda dengan selesa. Sememangnya, anda akan melaksanakan keputusan poker yang lebih baik apabila anda terjaga. Belanjawan masa anda dan anda akan meningkatkan kemenangan anda dalam poker.

Baca juga: Regangkan Wang Poker Anda Dengan Bonus Dalam Talian

Diet Poker Anda 

Badan anda walaupun bermain poker dalam talian di kerusi yang selesa, memerlukan tenaga. Menjaga kewaspadaan minda anda tidak berhenti untuk berehat dengan baik. Fikiran anda juga memerlukan tenaga. Diet yang betul akan menggalakkan keadaan fikiran yang stabil, memberikan anda peluang yang lebih baik untuk menang di Texas Holdem. 

Sempena minda yang cergas, anda juga inginkan badan yang cukup makan. Sebaiknya, sediakan snek hi-carb di komputer anda apabila anda bermain poker dalam talian. Mengisi badan anda dengan beberapa karbohidrat terpilih akan memberi anda tenaga tambahan untuk bertahan dalam sesi poker yang lebih lama. 

Jangan lupa gunakan kedua-dua petua poker ini pada sesi poker dalam talian anda yang seterusnya. Bersama-sama, setiap satu daripada dua helah poker dalam talian yang mudah akan membantu memajukan permainan poker anda dalam talian. Di samping itu, anda ingin memenuhi keperluan fizikal dan mental anda sambil anda terus menggunakan pengetahuan poker untuk keseluruhan permainan anda. Akhirnya, dengan menjadi pemain poker yang serba lengkap,

secarafizikal danmental,andaakanmeningkatkankemenanganandadi Texas Holdem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.