Petua Poker Dalam Talian: 5 Tangan Permulaan Terburuk

Petua Poker Dalam Talian: 5 Tangan Permulaan Terburuk. Kami meliputi 10 tangan permulaan yang terbaik, atau sepasang kad poket, untuk dipegang dalam permainan Pokertime Texas Holdem anda jadi ia hanya sesuai untuk menutup 5 tangan permulaan yang paling teruk yang boleh anda pegang. Peraturan am jika anda memegang mana-mana daripada 5 kombinasi kalah ini? Lipat dan pergi. 

1) 2-7 (offsuit) 

Setakat ini permulaan paling teruk yang boleh anda miliki untuk permainan Perjudian Poker Online anda. Anda tidak mempunyai peluang untuk seri lurus atau seri flush dan kemungkinan besar anda akan dikalahkan dengan sepasang 7s. Terdapat peluang terpencil di rumah penuh dengan tangan ini tetapi ia jelas tidak mengambil risiko menunggu ini berlaku. Lipat. 

2) 2-8 (offsuit) 

Hanya lebih baik sedikit daripada seri 2-7, gabungan ini menjerit untuk anda lipat dari awal. Mengapa ia lebih baik sedikit? Sepasang 8s akan mengalahkan jiwa malang dengan sepasang 7s! Cabutan lurus atau siram sekali lagi tidak dapat dipersoalkan dengan kombinasi ini dan kad itu menjerit kepada anda untuk melipat.

Baca juga: Bagaimana untuk Menjadi Pemenang Sebenar di Poker

3) 3-8 (offsuit)

Sekali lagi anda dibiarkan tanpa peluang untuk seri lurus atau seri siram dan dibiarkan dengan mengharapkan sepasang 8s. Pada ketika ini anda mungkin mengharapkan peluang di rumah penuh, jangan lakukan. Sudah tiba masanya untuk melipat dan menunggu di tangan yang lebih baik, seperti salah satu daripada 10 terbaik yang digariskan dalam artikel lain. 

4) 2-9 (offsuit) 

Sepasang 9s mungkin mengalahkan 8s di atas tetapi ini masih merupakan gabungan yang menangis untuk dilipat. 

5) 2-6 (offsuit) 

Anda diberi peluang untuk seri yang rendah dan tidak banyak lagi dengan kombinasi ini. Anda lebih baik dilayan lipat dari offset dan menunggu tangan yang akan memberi anda peluang bertarung. 

Terdapat lima pasang kad poket yang sepatutnya anda lipat secepat mungkin. Bagi mereka yang cukup berani untuk meneruskan permainan anda selepas melukis mana-mana kombinasi pembunuh ini, semoga nasib menyebelahi anda. Menyedari kombinasi terbaik dan terburuk akan membantu mengukuhkan permainan keseluruhan anda dan membantu menjadikan penginapan anda di meja lebih berjaya. Pukulan jauh datang sekali-sekala tetapi pemain yang berdisiplin biasanya berjalan keluar dari meja dengan gembira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *