Petua Menggertak Dalam Poker Dengan Cara Mudah

Petua Menggertak Dalam Poker Dengan Cara Mudah. Petua yang didedahkan dalam artikel ini akan menjadikan gertakan pada permainan Permainan Poker anda yang seterusnya mudah dan mudah. Jangan lepaskan peluang. 

Menggertak adalah inti poker – itulah yang menjadikan poker, baik, poker. 

Terdapat perbezaan yang ketara antara menggertak, separa menggertak dan bermain lepas. 

Menggertak adalah tidak mempunyai apa-apa dan berpura-pura mempunyai sesuatu. Semi-bluffing ialah mempunyai tangan separa dengan keupayaan untuk membuat tangan tetapi tidak mempunyai apa-apa ‘pada masa ini’. Bermain longgar ialah gaya permainan di mana kad lubang dengan kebarangkalian kurang untuk menang secara keseluruhan dimainkan secara kerap. 

Beberapa petua seterusnya yang saya akan dedahkan kepada anda mungkin adalah dua cara terbaik untuk berjaya dan betul menipu. 

Menggertak Dalam Poker Petua Cara Mudah #1

– Anda harus mengingati psikologi umum lawan anda dan cuba menggunakannya untuk faedah anda. Kekal berhubung dengan pendapat jadual tentang anda adalah penting untuk menggertak dengan betul. 

Jika anda dikenali sebagai pemain yang biasa bertaruh, anda harus mengelak daripada berbuat demikian dan membohongi tanpa diduga. Dengan cara ini tiada siapa yang akan dapat menilai dengan pasti apabila anda menipu. 

Jika anda sering tidak bertaruh dan memasuki pot, anda boleh mempertimbangkan untuk mencampurkannya dan bermain lebih banyak pot, menipu bahawa anda sebenarnya mempunyai sesuatu sedangkan anda tidak. Meja pasti mempercayai anda. 

Menggertak Dalam Poker Petua Cara Mudah #2 

– Jika anda bermain Perjudian Poker dengan had yang kecil, terdapat sedikit faedah yang boleh diperolehi kepada anda. Permainan yang mempunyai had yang tinggi berkemungkinan akan mencatatkan lebih banyak kemenangan untuk anda melalui gertakan. 

Dalam permainan had rendah, anda hanya boleh meletakkan sejumlah kecil wang tunai pada talian yang tidak akan menawarkan kelebihan yang ketara. Sebaliknya, permainan poker tanpa had adalah yang terbaik untuk pemain yang mahir menggertak.

Baca juga: 6 Petua Yang Menghapuskan Kesilapan dan Membina Semula Bankroll Poker Anda

Jadi, pastikan anda bermain permainan yang Tiada Had, dengan cara ini, anda akan dapat melakukan gertakan yang berjaya dan memperoleh lebih banyak untuk wang anda. 

Kini, anda mungkin menyedari masa di mana anda tidak melakukan gertakan dengan betul dan boleh mengingati berapa banyak kerugian anda. Bukan sahaja wang tetapi anda juga mengalami kesakitan kehilangan dan berasa kurang bijak untuknya. Adakah anda ingin tidak merasa kurang bijak lagi? 

Jika anda ingin sentiasa menang setiap kali anda melakukan bluff, anda mesti memastikan anda melakukannya dengan betul. Bantuan terbaik yang boleh saya berikan kepada anda adalah dengan menawarkan nasihat untuk meluangkan masa untuk mempelajari lebih lanjut tentang gertakan sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *