Petua Kedudukan Poker NL Texas Hold Em

Petua Kedudukan Poker NL Texas Hold Em. Petua kedudukan poker NL Texas Hold Em ini akan mendedahkan kepada anda bagaimana untuk memperbaiki kedudukan anda supaya anda boleh membuat lebih banyak wang dengan lebih mudah. Baca artikel ini sekarang untuk mempelajarinya. 

Adalah penting untuk bermain dari kedudukan; ia menjadikannya lebih mudah untuk memenangi lebih banyak periuk dan lebih banyak wang. Tetapi kadang-kadang anda tidak selalu mempunyai kedudukan, jadi apa yang boleh anda lakukan? Nah, petua kedudukan NL Texas Hold Em Poker ini akan mendedahkan kepada anda bagaimana untuk meningkatkan kedudukan anda di meja Poker Malaysia

Petua Kedudukan Poker NL Texas Hold Em Untuk Meningkatkan Kedudukan #1 

Cara terbaik untuk mendapatkan kedudukan yang lebih baik ke atas lawan anda adalah dengan mempunyai timbunan yang lebih besar daripada mereka. 

Pertama, anda sentiasa mahu duduk pada had apa pun yang anda mainkan dengan timbunan terbesar yang mungkin. Kedua, anda ingin memenangi cip Permainan Poker untuk mendapatkan ini lebih besar.

Jika anda kehilangan sekumpulan cip anda telah kehilangan kedudukan. Pertimbangkan untuk bangun, mengisi semula dan duduk semula atau menukar meja.

Baca juga: Cara Menjadi Berjaya Bermain Sit-N-Go’s

Pernahkah anda duduk di meja dengan had belian $50 dan sesetengah lelaki mempunyai seperti $125. Dia ada jawatan. Seperti itu, apabila anda membina timbunan anda, anda hanya mahu duduk di sana dan menunggu lebih banyak ikan terperangkap dalam jaring. 

NL Texas Hold Em Poker Position Tips Bagaimana Untuk Meningkatkan Kedudukan Anda #2 

Satu lagi cara untuk meningkatkan kedudukan anda ialah secara aktif mengawal reputasi yang anda cipta untuk diri sendiri. Ini dikenali sebagai imej jadual anda. 

Apabila anda duduk di meja semua orang akan melihat bagaimana anda bermain, apabila anda bermain, kad apa yang anda mainkan. Dengan mengawal ini secara aktif, anda menghantar mesej kepada mereka, untuk mencipta persona tertentu tentang anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *