Mengapa Anda Perlu Membenarkan Diri Anda

Mengapa Anda Perlu Membenarkan Diri Anda. Tidak ada persoalan bahawa poker dalam talian telah membuka poker kepada begitu ramai orang dan memberi pemain yang biasanya bermain di luar talian kemudahan untuk menghidupkan komputer mereka dan duduk di meja (maya) pada bila-bila masa yang mereka suka. Walau bagaimanapun, adalah sangat penting untuk anda memberi diri anda banyak masa semasa bermain Judi Poker

Pengecualian untuk ini adalah mungkin duduk dan pergi yang biasanya mengambil masa yang sama untuk selesai, iaitu satu jam atau kurang, tetapi dalam permainan tunai dan kejohanan berbilang meja anda benar-benar perlu memberi diri anda banyak masa. 

Ambil kejohanan berbilang meja sebagai contoh. Ini adalah acara ketahanan sebenar dan boleh berlangsung selama tujuh jam atau lebih jadi tidak baik menyertai salah satu acara ini jika ia bermula pada jam 9.00 malam jika anda tahu anda perlu bangun awal keesokan harinya. 

Anda perlu menyertai kejohanan ini dengan tujuan untuk memenanginya, jadi sentiasa pastikan anda boleh bermain sepanjang tujuh jam atau lebih tanpa gangguan. Anda juga perlu bermain dengan fokus dan disiplin kerana ini boleh menjadi acara yang sangat sukar untuk dimenangi dan memerlukan tumpuan penuh anda dari awal hingga akhir. 

Ini selalunya datang dengan pengalaman, tetapi cuba untuk tidak mula bermain lebih longgar selepas beberapa jam apabila tahap tenaga dan motivasi anda

mula menurun, kerana ini biasanya akan menyebabkan anda keluar dari kejohanan dan anda akan membuang masa dan wang anda. 

Ia sama dengan permainan tunai juga. Untuk memberi diri anda setiap peluang untuk membuat keuntungan yang konsisten daripada jadual tunai, anda perlu memastikan anda hanya bermain jika anda mempunyai banyak masa.

Baca juga: Bagaimana Mengelakkan Kesilapan Dalam Talian Terburuk

Saya secara peribadi belajar ini dengan cara yang sukar pada awal dalam kerjaya poker saya apabila saya dengan cepat mendapati bahawa jika saya hanya mempunyai satu jam atau kurang untuk memerah beberapa Poker Malaysia, maka saya hampir selalu meninggalkan sesi itu daripada poket. 

Ini kerana bermain di bawah kekangan masa tidak membenarkan anda menyesuaikan diri dengan permainan, menimbang tentangan anda dan merasai meja. Ia boleh mengubah sepenuhnya cara anda bermain kerana kekangan masa akan memaksa anda bermain permainan yang lebih longgar dan agresif yang walaupun boleh membayar dividen dalam beberapa kes, ia juga boleh menjejaskan wang anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *