Kemahiran untuk Memenangi Cip Poker Facebook

Kemahiran untuk Memenangi Cip Poker Facebook. Dalam jangka pendek, Facebook texas holdem poker adalah terutamanya permainan nasib. Sepanjang beberapa tangan atau bahkan beberapa dozen tangan, pemain yang paling teruk boleh mencapai rentak dan memenangi beberapa juta cip Permainan Poker Facebook tetapi untuk menang secara konsisten dan boleh dipercayai dalam jangka panjang memerlukan satu set kemahiran dan prinsip lain yang kebanyakan pemain pemula hanya tidak memiliki dan kebanyakan pemain maju kadang-kadang lupa. 

Berikut adalah beberapa perkara penting yang perlu diingat apabila anda duduk di meja untuk memenangi beberapa cip poker Facebook: 

Manfaatkan sepenuhnya tangan besar anda Prinsip ini kedengaran mudah dan mudah tetapi ia sentiasa memukau saya betapa ramai pemain yang tidak pernah mempelajarinya atau melupakannya apabila ia benar-benar melaksanakannya di meja. Mengambil kesempatan daripada tangan besar bermakna apabila boleh, melindungi timbunan cip poker anda daripada tangan yang tidak menawarkan banyak ganjaran sambil mengambil risiko untuk pot yang menawarkan keuntungan besar. Saya telah melihat ramai pemain mengejar tangan yang mempunyai peluang yang sangat kecil untuk menang dan untuk pot yang hampir tidak lebih besar daripada beberapa tirai. 

Sebaliknya, saya telah melihat pemain mendarat tangan pembunuh dan membuang sepenuhnya peluang hebat untuk memenangi banyak cip poker Facebook kerana mereka tidak dapat menarik picu tidak mempercayai naluri mereka atau tidak dapat membuat pertimbangan yang dididik tentang jenis tangan yang dimiliki oleh pemain lain di meja. Jika anda tidak pernah mengambil kesempatan daripada “detik-detik besar” dalam Perjudian Poker, anda akan

mendapati timbunan cip Facebook anda perlahan-lahan dihabiskan oleh “saat-saat buruk”. Untuk mendapatkan tangan yang hebat, pemain mesti membayar banyak tirai dan juga memanggil beberapa kenaikan preflop dengan tangan yang kurang daripada bintang, kerana ideanya ialah apabila tangan besar akhirnya datang, anda akan memenangi semuanya kembali dan kemudian beberapa. Tetapi kerana tidak dapat atau tidak mahu mengambil kesempatan daripada detik-detik besar anda bermakna anda perlahan-lahan akan kering dengan cip anda.

Baca juga: Seberapa Popular Poker dan Di Mana Anda Harus Bermain

Jangan takut untuk menjadi sedikit gila Adakah anda tahu bahawa pemain poker texas holdem profesional mengkatalogkan pemain lain di meja? Betul, setiap pergerakan yang anda lakukan, setiap kenaikan yang anda panggil, tangan anda lipat atau setiap kali anda pergi semuanya diperhatikan dan dikatalogkan oleh pemain yang lebih baik daripada anda. Inilah sebabnya mengapa penting untuk menjadi tidak dapat diramalkan dalam poker dan mengelak daripada dilemparkan ke dalam acuan pemain poker tertentu. 

Bagaimana anda boleh melakukan ini? Buat langkah yang tidak masuk akal dan pada masa yang sama berhati-hati untuk tidak membuka diri kepada terlalu banyak risiko. Lempar beberapa cip poker Facebook ke dalam pot dengan kad yang dahsyat beberapa kali dan anda akan menyebabkan lawan anda menggaru kepala tentang anda pada kali seterusnya anda masuk semua. Mereka tidak akan tahu sama ada ia hanya satu lagi tindakan gila atau sama ada anda benar-benar menangkap siram atau lurus. Hanya berhati-hati untuk tidak membuang semua cip anda melakukan ini, ideanya adalah untuk membuat beberapa kesilapan kecil untuk kelihatan “cuai”, bukan untuk mempertaruhkan keseluruhan timbunan cip Facebook anda untuk meyakinkan semua orang bahawa anda benar-benar gila. 

Sedikit kesabaran tidak pernah membunuh sesiapa jika anda kerap membaca tentang texas holdem poker, anda akan dapati bahawa topik yang paling

banyak ditulis ialah “kesabaran” dan dengan alasan yang kukuh juga 95% pemain tidak memilikinya. Kesabaran bukanlah ciri semula jadi dalam kebanyakan pemain ia adalah sesuatu yang perlu dipelajari dan dipupuk. Sukar untuk melaksanakan kesabaran selepas hanya kehilangan sejuta cip poker Facebook dan berada di ambang kecondongan tetapi itulah masa yang paling anda perlukan. Ramai pemain mendapati bahawa mereka terlepas tangan terbaik dan peluang untuk memenangi lebih banyak cip kerana mereka mensia-siakan timbunan mereka pada tangan yang sepatutnya diserahkan atau dilipat. Kehidupan mungkin singkat tetapi sentiasa ada masa untuk bersabar dalam poker texas holdem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *