Cara Mendapat Manfaat Terbaik Dari Bermain Dari The Blinds

Cara Mendapat Manfaat Terbaik Dari Bermain Dari The Blinds . Bermain dari bidai boleh menjadi sangat sukar. Petua Texas Holdem ini akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya permainan dari bidai. 

Bermain dari tirai adalah salah satu perkara yang paling sukar untuk dilakukan di Texas Holdem Poker. Itu kerana anda berada di luar kedudukan yang teruk. 

Petua Texas Holdem ini akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya bermain dari tirai.

Baca juga: Petua Poker Hipnosis dan Strategi Poker

Petua Texas Holdem Mengenai Bermain Dari The Blinds #1 

Secara amnya anda ingin bermain kad terbaik yang mungkin dari blind. Bermain sangat ketat dan berpegang pada kad premium sahaja adalah strategi yang hebat. 

Anda akan mendapati anda tidak bermain terlalu banyak tangan dan sebenarnya kehilangan buta yang diposkan tetapi ini selalunya lebih baik daripada kehilangan banyak cip daripada tirai. 

Petua Texas Holdem Mengenai Bermain Dari The Blinds #2

Perkara seterusnya adalah untuk menyedari bahawa anda sebenarnya mempunyai jangkaan negatif daripada tirai. Iaitu, anda menjangkakan kehilangan wang daripada kedudukan buta. 

Anda akan membuat ini daripada kedudukan lain, terutamanya kedudukan lewat. Jadi sekali lagi, jangan risau tentang kehilangan buta yang telah dihantar. 

Apabila anda kehilangan lebih sedikit daripada jangkaan negatif anda dan membuat lebih banyak daripada jangkaan positif anda, ini semua menambah hasil keseluruhan yang lebih baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.