Bolehkah Anda Pergi Dari Kain Kekayaan Bermain Poker

Bolehkah Anda Pergi Dari Kain Kekayaan Bermain Poker. Anda mungkin telah membaca tentang pelbagai pemain yang berbeza bermula dengan sedikit dan terus menjana pendapatan daripada bermain poker. Dalam artikel ini saya akan membincangkan sama ada sesiapa sahaja yang berpotensi mengikuti jalan yang sama sendiri. 

Secara teori, anda tidak perlu bermula dengan apa-apa wang untuk menjadi sangat berjaya. Secara teori anda boleh melakukan perkara yang dilakukan oleh ramai pemain baru apabila mereka mendaftar ke tapak Permainan Poker dalam talian dan itu adalah mengambil bahagian dalam kejohanan freeroll. 

Ini adalah cara yang bagus untuk mendapatkan pengalaman kejohanan dan juga merupakan cara untuk menambah wang anda kerana kebanyakan kejohanan ini menawarkan sejumlah wang hadiah untuk mencapai peringkat akhir kejohanan ini, walaupun jumlahnya agak kecil. 

Lama kelamaan apabila anda menjadi pemain kejohanan yang lebih berjaya, anda diharapkan telah membina bankroll dan anda boleh sama ada terus bermain freerolls atau membuat langkah ke permainan tunai dan kejohanan wang sebenar. 

Dengan mengambil bahagian dalam permainan wang sebenar ini, anda berpotensi mengembangkan wang anda dengan lebih cepat kerana terdapat lebih banyak wang untuk dimenangi. 

Satu perkara yang perlu diingat walaupun. Anda perlu perlahan-lahan mara ke peringkat seterusnya dalam kerjaya Perjudian Poker anda jika tidak, anda berada dalam

bahaya untuk meledakkan wang anda sepenuhnya dan perlu bermula semula dari awal.

Baca juga: Bagaimana untuk Menang Texas Holdem Poker

Semua orang mengalami masalah buruk, malah yang baik, jadi pastikan bahawa sebaik sahaja anda telah membina sejumlah wang yang lumayan, anda hanya mengambil risiko peratusan kecil daripada jumlah ini memasuki kejohanan atau mengambil bahagian dalam permainan tunai. Dalam pengurusan wang poker adalah segala-galanya jika anda akan berjaya mengembangkan wang anda dari semasa ke semasa. 

Apabila wang anda berkembang, anda boleh mengambil bahagian dalam permainan yang lebih tinggi dan mengembangkan wang anda dengan lebih cepat jika anda berjaya, tetapi sentiasa pastikan anda tidak mengambil risiko lebih daripada yang anda mampu untuk kehilangan, dan membenarkan kemungkinan kekalahan berturut-turut, jadi anda mempunyai lebih daripada cukup wang untuk diharapkan pulih. 

Internet sudah tentu telah menghasilkan banyak cerita buruk ini, semata-mata kerana poker dalam talian sangat mudah dan anda boleh bermain 24 jam sehari jika anda ingin mengasah kemahiran anda sebanyak yang anda mahu. 

Anda hanya perlu melihat Chris Ferguson, salah seorang pemain poker terbaik, yang baru-baru ini cuba mengubah apa-apa menjadi $10,000. Dia bermula dengan bermain dalam kejohanan freeroll dan menakjubkan dia berjaya bukan sahaja mencapai matlamat ini tetapi melakukan lebih baik daripada ini. Bermula tahun lepas, baki semasa beliau berada pada hanya di bawah $23,000 pada masa penulisan.

Terdapat ramai lagi yang telah mencapai kejayaan yang sama jadi sudah pasti mungkin bagi orang ramai untuk membuat banyak wang daripada poker bermula dengan sangat sedikit, atau bahkan tiada dalam beberapa kes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *