Bermain Pot Limit Omaha Poker

Bermain Pot Limit Omaha Poker . Anda mesti memilih tangan permulaan anda dengan berhati-hati kerana ia adalah sangat penting untuk memilih tangan kanan untuk memulakan. Setiap situasi memerlukan jenis tangan tertentu, jadi pilihlah tangan mengikut faktor luaran yang lain. 

Apabila anda memilih meja Pokertime untuk bermain, anda mesti berhati-hati. Pilih hanya jadual yang anda mampu beli. Jangan cuba dan bermain di meja yang melebihi kelebihan wang anda, anda mesti memberi perhatian dan melihat bahawa sekurang-kurangnya beberapa pemain di meja adalah lemah atau sekurang-kurangnya lebih lemah daripada anda. 

Baca orang lain secepat dan sekerap yang anda boleh. Pastikan anda tahu dari gerakan pertama siapa mereka yang bermain tangan yang tidak sepatutnya dimainkan, pemain mana yang boleh digertak dan yang mana, siapa yang biasanya menelefon atau bertaruh dengan cabutan atau tangan bernilai rendah, siapa yang bermain ketat dan siapa yang kalah . 

Hubungi Omaha serendah mungkin. Jika peluang berada di pihak anda maka naikkan atau pertaruhan. Jika tidak, lipat sahaja. Hubungi hanya apabila anda mempunyai sesuatu yang baik dalam fikiran seperti menipu pemain atau meningkatkan peluang anda. 

Anda perlu mengambil serius apabila seseorang Perjudian Poker Online mempertaruhkan jumlah yang besar atau menaikkan dengan cara yang sama. Dalam had pot Omaha ini

sangat penting kerana gertakan boleh membawa bencana dan majoriti pemain tidak melakukannya.

Baca juga: Bermain Poker Dalam Talian untuk Rezeki

Di Omaha boleh terdapat cabutan lurus 13 hala, 17 hala atau bahkan 20 hala. jangan; kekal terbiasa dengan cabutan 8 hala terus kerana ini adalah permainan yang berbeza dengan peluang yang berbeza. Tunggu cabutan yang betul untuk dinaikkan. 

Cabutan siram kacang boleh menjadi sangat bagus mungkin kerana anda biasanya akan memenangi periuk apabila anda mendapatkan sepasang untuk anda Ace atau mendapat siram, tetapi di Omaha itu tidak benar jadi jauhi cabutan itu kerana ia tidak tidak akan berlaku dalam kebanyakan kes. 

Apabila anda telah diberikan sepasang Aces dan di sebelahnya dua kad rendah lain, tidak bersambung dan tidak sesuai dengan ace, maka anda mesti tahu bahawa tangan anda agak rendah. Peluang yang anda ada pada kegagalan adalah minimum dan jika kad yang diuruskan gagal tidak memberikan anda Ace maka anda mungkin akan kehilangan pot. 

Apabila bermain periuk pelbagai arah kemungkinan berubah dan anda harus sentiasa menarik kacang. Apabila semua orang meletakkan cip mereka di tengah, bermain agresif kerana jika anda mempunyai peluang di sebelah anda dan lukis untuk kacang. Jangan cuba dan libatkan semua wang anda untuk cabutan mudah tanpa sebarang implikasi tambahan kerana anda mungkin tidak memukulnya atau walaupun anda melakukannya, anda akan membahagikan periuk dengan pemain lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *