Bermain Poker Dalam Talian untuk Rezeki

Bermain Poker Dalam Talian untuk Rezeki . Jika anda telah menjumpai artikel ini, ini bermakna anda sedang mencari pendapatan tambahan daripada bermain poker dalam talian, malah anda mungkin ingin berhenti daripada perlumbaan tikus untuk selamanya dan pergi sepenuh masa. Saya menjalankan laman web kecil dan sekolah Permainan Poker dan telah menjadi pemain poker dalam talian sepenuh masa selama 4 tahun, bermain sambilan sambil bekerja tetap selama 4 tahun sebelum ini. Jika anda mempertimbangkan untuk bermain poker dalam talian untuk mencari rezeki, anda mungkin mendapat manfaat daripada membaca yang berikut.

Dalam banyak cara bermain Perjudian Poker dalam talian untuk menyara hidup adalah salah satu pekerjaan terbaik di dunia:

1. Anda tidak akan mempunyai Pengurus 

Tiada siapa yang memberitahu anda apa yang perlu dilakukan, tiada siapa yang menambah beban kerja anda kerana orang lain tidak cekap, tiada siapa yang boleh menghina hanya kerana mereka telah berada di syarikat lebih lama daripada anda jadi mereka ‘bertanggungjawab’. Seperti yang anda boleh tahu, saya tidak suka bos. Tidak pernah, tidak akan pernah.

Baca juga: RakeBack – Apa Artinya Ruang Poker?

2. Anda bekerja apabila anda mahu 

Tidak bangun pada pukul 6.30 pagi untuk sampai ke pejabat tepat pada masanya. Jika anda mahu cuti sehari anda ambil cuti; kalau nak cuti seminggu ambil cuti seminggu. Anda tidak mempunyai bos, anda boleh melakukan apa yang anda suka!

3. Anda tidak semestinya perlu membayar cukai ke atas pendapatan anda 

Jika anda dari UK, sebagai contoh, pendapatan daripada bermain poker adalah bebas cukai. (Bagi kebanyakan anda di luar UK, ini tidak berlaku, keuntungan anda dikenakan cukai sepenuhnya mengikut undang-undang. Pastikan anda dimaklumkan sepenuhnya tentang kewajipan cukai anda berkaitan perjudian profesional). 

4. Anda boleh bekerja di mana-mana sahaja di dunia 

Mempunyai komputer riba: akan melancong! Bagus ciptaan benda internet ni kan? Secara peribadi, saya telah banyak mengembara sejak empat tahun lalu, bertuah saya dapat pergi ke Afrika Selatan, Australia, New Zealand, Amerika Syarikat dan Kanada untuk menamakan beberapa. Pada masa penulisan saya berada di Buenos Aires. Jika anda mempunyai keinginan untuk melihat dunia, bermain poker dalam talian benar-benar sesuai dengan gaya hidup seperti sarung tangan. Bonus tambahan di sini ialah anda akan memperoleh dalam dolar AS (GBP atau Euro juga) jika anda memilih untuk tinggal di mana-mana di mana mata wang ini lebih kuat daripada mata wang tempatan anda akan berasa lebih kaya! 

5. Anda boleh menikmati apa yang anda lakukan 

Poker ialah permainan yang hebat, ia sentiasa menimbulkan situasi baharu, satu set cabaran baharu untuk diatasi dan peluang baharu untuk belajar. Pasti, akan ada masa apabila anda tidak akan menikmati bermain, anda lebih suka keluar bersosial dengan ‘9-5ers biasa’ tetapi saya boleh jujur mengatakan

 

bahawa selepas ini saya masih mempunyai semangat untuk permainan. Ia bukan cara yang buruk untuk bertemu orang juga. Anda boleh menjalin hubungan yang kukuh dengan rakan pemain dalam talian dari seluruh dunia. Anda mempunyai minat yang sama, anda pasti akan serasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *