Bermain Ace King – Strategi Lanjutan

Bermain Ace King – Strategi Lanjutan . Ada sebab tangan ini dipanggil “Big Slick” kerana ramai pemain bergerak sendiri dalam situasi bermasalah. Contoh biasa ialah pemain menaikkan sebelum kegagalan, dipanggil dan memukul pasangan teratas. Selepas itu baki wang bergerak ke tengah meja dan tiba-tiba lawannya terbalik dua pasang, satu set atau pun tangan yang lebih kuat. Itu adalah tipikal untuk bermain ace king dan juga tipikal untuk bermain ace. 

Memainkan Ace King dalam Kejohanan 

Ace King adalah tangan kejohanan yang mantap. Ini bermakna situasi timbunan dalam kejohanan selalunya merupakan situasi yang baik untuk bermain ace king. Lebih kecil susunan berbanding bidai lebih mudah tangan ini boleh dimainkan. Oleh itu, jika anda memegang ace king pada peringkat akhir kejohanan di mana tirai adalah tinggi berbanding dengan timbunan, sangat sukar untuk bermain ace king sangat teruk. Tidak salah untuk melakukan all-in sebelum kegagalan dan juga tidak salah untuk memasukkan cip anda ke tengah apabila kegagalan itu membantu anda entah bagaimana. Jadi masalah jarang berlaku dalam kejohanan. 

Bermain Ace King dalam Permainan Tunai 

Masalah berlaku dalam permainan tunai pada kebanyakan masa. Apabila kita bercakap tentang permainan tunai yang kita maksudkan bermain dengan

timbunan dalam. Contohnya bidai adalah $1 dan $2 dan anda bermain dengan timbunan $200 kemudian anda bermain Perjudian Poker Online tindanan dalam dalam permainan wang tunai. 

Ace king adalah tangan raksasa bagi kebanyakan pemain. Mereka terlalu bermain dan mengambil risiko terlalu banyak cip. Jika anda bersedia sebelum kegagalan dengan timbunan yang dalam, anda jarang memegang tangan yang terbaik. Selalunya anda berlari dalam ace atau raja dan dalam kes terbaik anda menghadapi permaisuri yang berada dalam situasi flip syiling. 

Selepas flop ia tidak kelihatan berbeza. Katakan anda pasangan gagal atas, apakah kes yang paling biasa dengan tangan jenis ini tangan ini tidak mencukupi untuk mempertaruhkan banyak cip. Oleh itu jika wang besar bergerak dalam pot anda kemungkinan besar mempunyai tangan yang lebih lemah daripada lawan anda.

Baca juga: Poker Adalah Lebih Daripada Sekadar Permainan

Ace king adalah tangan yang sangat baik tetapi bermasalah jika anda tidak tahu bagaimana untuk merawatnya. Faktor yang paling penting ialah saiz tindanan. Jangan overplay tangan anda terutamanya dalam poker tindanan dalam bermakna permainan wang tunai dan peringkat awal kejohanan. Judi Poker dalam talian boleh menjadi sangat berayun. Anda harus melihatnya bukan sahaja sebagai permainan. Bukan segala-galanya untuk bermain permainan A anda. Anda juga memerlukan beberapa tawaran rakeback yang kukuh untuk mengelakkan sebarang perubahan yang lebih besar. 

Malah, terdapat ramai pemain kini yang hidup semata-mata dari rakeback. Poker dalam talian semakin sukar dan anda perlu mencari beberapa sumber pendapatan lain. Jadi perjanjian rakeback yang baik menjadi sangat penting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *