Bagaimana Untuk Bermain Texas Hold’em Poker

Bagaimana Untuk Bermain Texas Hold’em Poker. Cara bermain poker Texas hold’em adalah soalan yang ditanya oleh ramai pemain semasa memulakan permainan. Anda boleh pergi ke Google dan menaip cara bermain poker Texas hold’em dan mempelajari semua peraturan dengan cepat tetapi apakah faedahnya untuk anda? Izinkan saya memberi nasihat kepada anda yang pernah diberitahu oleh lelaki tua ini kepada saya di meja poker. Ia mengambil masa 10 minit untuk mempelajari peraturan poker, tetapi seumur hidup untuk menguasai. Fikirkanlah, anda boleh mempelajari peraturan Perjudian Poker dalam 10 minit, tetapi memerlukan seumur hidup untuk menguasai poker. Saya telah bermain selama lebih 20 tahun dan saya masih belajar perkara baru setiap hari. Setiap pengalaman yang anda boleh takuk di bawah tali pinggang anda adalah emas. Saya mula bermain had poker Texas hold’em menggunakan kalkulator odds poker Texas hold’em saya. Kini ia adalah alat poker yang hebat untuk mempelajari kemungkinan poker yang betul dan tangan yang mana untuk bermain dan tangan yang mana yang tidak digunakan semasa memulakan permainan. Kadang-kadang jika anda tidak mempunyai peluang untuk memenangi tangan dan anda mempunyai firasat, kadang-kadang anda hanya perlu pergi dengan perasaan itu. 

Texas hold’em ialah permainan yang hebat dan anda akan sentiasa menang dengan bermain peluang, bertuah, mempelajari permainan dan bermain poker sebanyak mungkin dan memperoleh sebanyak mungkin pengalaman. Pengalaman tiada gantinya. Apa yang saya lakukan untuk mendapatkan pengalaman adalah bermula dengan bermain freerolls poker dalam talian untuk memenangi Texas hold’em dalam talian percuma. Pada asasnya dengan bermain freerolls Pokertime dalam talian anda boleh memenangi banyak wang percuma. Banyak tapak yang terkenal akan menawarkan freeroll poker untuk semua jenis pemain secara percuma. Kadangkala mereka menawarkan $100.00 untuk tempat pertama daripada 1000 orang yang mencipta akaun wang bermain. Saya bertuah kerana saya adalah salah seorang daripada 1 dalam 1000 orang yang benar-benar memenangi tempat pertama dalam salah satu kejohanan poker dalam talian ini. Saya ingat dengan jelas kerana ia adalah 21

Julai 2004. Sejurus selepas saya menang, ia berkata tahniah anda telah menerima 100 dolar untuk kemenangan tempat pertama anda.

Baca juga: Petua Poker – Bagaimana untuk Menjadi Berjaya

Saya terkejut dan saya tidak pernah menoleh ke belakang sejak itu. Apa yang saya lakukan dengan 100 dolar ini adalah bermula dengan bermain 5 dolar duduk dan pergi untuk meningkatkan jumlah wang saya. Pemain poker saya membuat kesilapan besar dengan melompat ke dalam permainan tunai atau permainan cincin sebaik sahaja mereka melompat ke dalam permainan poker dalam talian. Di sinilah kebanyakkan pemain membuat kesilapan. Anda perlu berfikir di luar kotak dan mengetepikan permainan tunai buat masa ini. Anda tidak mahu mengambil risiko kehilangan keseluruhan wang anda dalam satu tangan. Untuk pemain yang tidak berpengalaman, sit n go adalah perkara terbaik yang boleh anda mainkan. Anda bukan sahaja memperoleh begitu banyak pengalaman, anda hanya boleh kehilangan belian semasa duduk dan pergi jika anda kalah. Dalam poker anda akan menghadapi rentak buruk, cara anda menang adalah jika anda bertahan dengan rentak buruk ini dan membuat keuntungan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *