Advanced Hold Em Poker – Cara Menguasai

Advanced Hold Em Poker – Cara Menguasai. Jika anda marah kerana anda tidak boleh menang apabila bermain dari buta kecil, jangan ketinggalan mengetahui rahsia Pokertime Hold Em lanjutan ini tentang cara untuk mendominasi. 

Memenangi daripada buta kecil mungkin adalah perkara yang paling sukar untuk dilakukan tidak kira betapa hebatnya pemain poker Hold Em anda. Ini adalah kedudukan terburuk yang pernah ada dan anda memerlukan kad terbaik atau kemahiran untuk menang. 

Walau bagaimanapun, tidak kira berapa lama anda bermain Perjudian Poker Online, sejauh mana anda tahu peluang anda atau seberapa banyak yang anda dedikasikan untuk poker, saya tahu bahawa anda, seperti saya, akan dapat dengan mudah berjaya daripada orang buta dengan ini. petua poker Hold Em lanjutan. Itulah sebabnya saya tahu anda akan menyukai artikel ini sebaik sahaja anda membacanya sepenuhnya. 

Rahsia untuk menang dari buta kecil adalah latihan. Walau bagaimanapun, petua ini pasti akan membantu anda untuk menjadikan anda lebih berjaya dengan cepat. Jadi sebelum anda pergi dan mengambil tindakan untuk mencari lebih banyak petua, lebih banyak helah dan dapatkan ebook poker percuma baharu anda, saya mahu anda berfikir terlebih dahulu tentang bagaimana anda akan meningkatkan permainan anda daripada buta kecil untuk mengurangkan kerugian anda daripada jawatan ini.

Baca juga: Petua Poker Langsung Lanjutan

Petua Poker Hold Em Lanjutan Untuk Bermain Daripada Orang Buta Kecil #1

Petua pertama adalah dengan berhati-hati dan berhati-hati memilih pertempuran anda dengan bijak. Walaupun peluang anda untuk mendapatkan kad yang bagus adalah sama seperti dalam mana-mana kedudukan, peluang anda untuk mendapatkan kad kukuh yang sesuai semasa dalam blind kecil adalah sangat rendah. Ini bermakna bahawa sebahagian besarnya, anda mempunyai kad yang lemah, omong kosong, tidak berguna dalam buta kecil di mana anda memerlukan yang terbaik untuk menang. 

Sebagai contoh, anda mungkin boleh memainkan A-4 dari butang, tetapi bukan dari buta kecil. 

Petua Poker Hold Em Lanjutan Untuk Bermain Dari Orang Buta Kecil #2 

Perkara kedua yang perlu dilakukan ialah berhenti menumpukan perhatian pada diri sendiri dan mula menonton semua pemain lain. Adakah sesiapa yang bertanding pot? Adakah kenaikan gaji lewat itu sah atau sekadar mencuri buta? Beri perhatian kepada cara semua orang bermain kerana anda memerlukan maklumat ini untuk kemudian. 

Petua Poker Hold Em Lanjutan Untuk Bermain Dari Orang Buta Kecil #3 

Kini, melindungi buta anda dengan mengatasi pemain lain adalah lebih sukar apabila dalam buta kecil berbanding dengan buta besar. Ini kerana anda tidak tahu apa yang akan dilakukan oleh buta besar, atau apa yang mungkin dia lakukan. Walau bagaimanapun, anda boleh mengambil risiko dan membuat kenaikan yang besar. Jika anda mempunyai imej ketat yang kuat, ini biasanya cukup untuk membawa periuk ke sana dan kemudian kerana semua orang fikir anda hanya akan memainkan kad terbaik daripada buta kecil.

Sekarang anda mungkin sedar bahawa sukar untuk menang daripada buta kecil, tetapi anda pasti menyedari betapa berguna petua dan pemikiran ini kepada anda pada kali seterusnya anda bermain poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *