5 Nasihat Texas Holdem Yang Akan Membawa Permainan

5 Nasihat Texas Holdem Yang Akan Membawa Permainan. Nasihat Texas Holdem yang akan saya kongsikan dengan anda ditujukan kepada pemain pertengahan. Ia melibatkan taktik menguntungkan yang direka untuk menguasai persaingan. Baca artikel ini sekarang untuk mengetahui cara membawa permainan anda ke peringkat seterusnya. 

Pemain yang telah meletakkan asas untuk strategi Holdem mereka boleh cuba mempelajari konsep Poker Malaysia yang lebih rumit. Strategi ini direka untuk mendidik pemain poker tetap menjadi pemain yang sentiasa menang. Artikel ini akan mengajar anda teknik yang perlu anda gunakan untuk menjadikan permainan poker penjana pendapatan. 

Nasihat Texas Holdem Mengenai Menguasai Taktik Perantaraan #1 Mendapatkan dan Mengekalkan Kawalan Pot 

Cara terbaik untuk menjana pendapatan di Holdem adalah untuk mewujudkan dan mengekalkan tahap kawalan tertentu pada pot. Belajar mengawal pot dan tetapkan rentak tangan Holdem. Cara utama untuk melakukan ini adalah dengan menggunakan pencerobohan, kenaikan gaji dan mengasingkan kenaikan gaji.

Apabila anda bertaruh secara agresif anda mengawal pot. Ia seperti menetapkan bayaran masuk. Pemain yang tidak yakin akan dilipat dan persaingan anda dikurangkan dengan serius. 

#2 Semi Bluff 

Pemain sering dibimbing untuk mempercayai bahawa gertakan adalah perlu dalam Permainan Poker. Ini hanya separuh benar. Belajar untuk separa gertak atau cara memimpin pemain lain untuk berfikir bahawa anda mempunyai tangan yang terbaik. Semi gertak melibatkan membuat pemain lain berfikir anda mempunyai tangan semasa anda semakin hampir menjadi pemenang yang berpotensi dalam permainan.

Baca juga: 

Tangan popular untuk separa tebing adalah penyambung yang sesuai tengah, kad yang sesuai, gapper dan lebih jarang pasangan poket yang terlepas kegagalan. 

#3 Mencuri Buta 

Mencuri bidai secara praktikal diperlukan untuk bertahan dalam permainan potong tekak hari ini. Mengetahui cara dan masa untuk mencuri bidai, serta cara membalas sekiranya seseorang melakukan perkara yang sama kepada anda. Juga mempunyai pelan sandaran sekiranya mencuri anda tidak berjaya. 

Jumlah terbaik untuk bertaruh ialah kira-kira 120%-140% daripada kenaikan pra-gagal standard anda. Ini akan menunjukkan kekuatan yang anda perlukan untuk menekan lawan anda untuk melipat.

Nasihat Texas Holdem Mengenai Membawanya Ke Tahap Lanjutan 

Nasihat berikut adalah untuk apabila anda benar-benar ingin membawa sesuatu ke peringkat seterusnya. Pastikan anda berjaya menggunakan teknik pertama yang diterangkan di atas sebelum mula mencuba ini. 

# 4 Berfikir seperti profesional 

Anda perlu sentiasa menyesuaikan kemahiran bermain anda agar sepadan dengan sesiapa sahaja yang anda lawan. Berfikir seperti pro apabila bermain poker dengan pro. 

Permainan lanjutan jauh berbeza dengan permainan biasa dan memerlukan cara yang berbeza untuk melihat sesuatu. Permainan pemula tidak akan berfungsi di sini. Lucunya permainan lanjutan tidak benar-benar berfungsi pada pemula sama ada. Jadi sebaik sahaja anda beralih kepada permainan yang lebih serius, anda pastinya perlu mula bermain dengan lebih serius. 

Contoh klasik ini ialah menggertak. Menggertak terhadap pemain lanjutan boleh menjadi sangat berkesan tetapi menggertak terhadap pemain baharu hampir tidak pernah berhasil kerana mereka tidak cukup bijak untuk mengetahui perkara yang lebih baik. 

#5 Mengurus Bankroll Poker anda 

Anda perlu belajar dan mengikuti panduan untuk menguruskan wang poker anda. Bincangkan dan elakkan kesilapan bankroll biasa dan dapatkan petua

untuk meningkatkan kemahiran pengurusan bankroll anda. ini akan memastikan anda mempunyai wang yang mencukupi untuk terus membuat wang. 

Perkara paling buruk yang boleh berlaku kepada pemain poker adalah kehabisan wang kerana ini menyekat keupayaan anda untuk membuat lebih banyak wang. Sentiasa pastikan anda mempunyai wang yang mencukupi untuk meneruskan dan jika anda mengalami kekalahan berturut-turut, pertimbangkan untuk pergi ke taruhan kekasih untuk membinanya semula dengan risiko yang lebih rendah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *