3 Petua Untuk Membantu Anda Meletupkan Bankroll Anda

3 Petua Untuk Membantu Anda Meletupkan Bankroll Anda . Untuk menang di poker kepala, anda akan memerlukan strategi yang sangat berbeza daripada semasa anda bermain di meja penuh. Jika anda kerap bermain ketat, anda mungkin sukar menyesuaikan diri dengan permainan yang diutamakan. Tetapi untuk melakukannya dengan baik dalam situasi yang lebih baik, anda perlu berhenti bermain ketat. Di bawah adalah 3 petua hebat yang perlu anda ketahui jika anda ingin berdaya saing dalam Permainan Poker dan mendapat kelebihan berbanding lawan anda. 

Heads Up Strategi Poker #1: Laraskan mengikut saiz tindanan anda 

Anda harus belajar bermain secara berbeza mengikut saiz timbunan cip anda. Dengan timbunan cip yang lebih besar, anda boleh bermain dengan lebih agresif dan memaksa lawan anda melipat lebih banyak sambil dia menunggu tangan yang besar. Walaupun anda ingin mengekalkan tekanan, anda tidak sepatutnya menggandakan lawan anda dan hanya perlu melakukannya apabila anda yakin. 

Heads Up Strategi Poker #2: Profilkan lawan anda 

Dalam Perjudian Poker kepala, anda harus sentiasa tahu jenis lawan yang anda lawan, dan laraskan gaya permainan anda mengikut gaya lawan anda. Secara umumnya adalah idea yang baik untuk bermain secara agresif terhadap lawan pasif untuk mencuri lebih banyak tirai. Jika anda bermain menentang pemain yang agresif sekalipun, anda perlu bermain dengan sedikit budi bicara dan bermain tanpa diduga.

Baca juga: Mengapa Anda Perlu Membenarkan Diri Anda

Mengutamakan Strategi Poker #3: Main Lebih Longgar 

Dalam poker kepala, anda mesti cuba untuk mencuri lebih banyak tirai daripada lawan anda. Oleh itu anda tidak seharusnya menunggu kerana anda tidak mampu, sebaliknya longgarkan dan hubungi lebih lanjut. 

Jika anda mendapat Ratu – Tujuh tangan atau mana-mana tangan lain yang lebih tinggi daripada itu, anda harus hampir selalu bermain kerana statistik menunjukkan bahawa ia akan memenangi 51.77% mata menentang tangan rawak. Kerana peluang bahawa lawan anda akan mendapat tangan yang hebat adalah agak kecil dalam poker kepala, tangan yang mempunyai sepasang atau satu Ace atau King boleh menjadi kegemaran yang agak besar juga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *