2 Rahsia Minda Untuk Menang Dengan Mudah

2 Rahsia Minda Untuk Menang Dengan Mudah . Texas Holdem adalah permainan yang sangat lucu. Anda boleh mempunyai strategi terbaik di dunia tetapi jika anda tidak berada di atas bola maka anda akan jatuh terlentang. Juga, anda boleh dikatakan tidak mempunyai strategi di dunia tetapi jika otak anda berada di sana apabila anda bermain, anda boleh melakukannya dengan sangat baik. 

Ia tidak cukup dibincangkan, yang saya fikir adalah memalukan, tetapi minda adalah sangat penting di Texas Holdem. Rahsia Texas Holdem yang saya akan dedahkan kepada anda hari ini bercakap secara langsung tentang minda. Selepas membaca artikel ini anda akan berada dalam keadaan yang lebih baik jika anda mahu mencapai kejayaan dengan Perjudian Poker

Rahsia Texas Holdem – Rahsia Minda #1 

Rahsia minda pertama bukan sahaja berfungsi untuk Pokertime, ia berfungsi sepanjang hayat anda. Ia adalah kuasa pemikiran positif. Tetapi sebelum anda berfikir ‘oh hebat, lelaki positif hippy’ dengarkan saya.

Baca juga: Cara Bermain NL Hold ’em Dengan Tindanan Besar

Saya bukan hanya bercakap tentang jika anda terus memberitahu diri anda akan menang, anda akan menang. Itu tidak betul. Apa yang anda perlu lakukan adalah memberitahu diri anda bahawa anda akan berjaya dalam poker, anda akan menjadi lebih baik, anda akan membuat wang lebih awal atau membuat lebih banyak wang daripada yang anda lakukan sekarang.

Ini amat penting apabila anda mengalami beberapa kekalahan atau rentak buruk atau mempunyai larian kad yang teruk. Masa-masa itu boleh menjadi sangat mudah untuk bangkit dan minda penting di sini adalah untuk menjadi positif dan teruskan. 

Rahsia Texas Holdem – Rahsia Minda #2 

Rahsia minda kedua ialah dapat bermain poker dalam minda terbaik. Pernahkah anda bermain poker apabila anda marah, atau letih atau jengkel dan anda telah membuat panggilan yang buruk dan kalah? Pernah bosan berada dalam kejohanan untuk sekian lama dan baru sahaja dipanggil all-in jadi lihat apa yang berlaku, walaupun ia mungkin bukan mood yang terbaik. 

Ini berlaku kepada ramai orang. Sangat mudah untuk bermain dalam keadaan fikiran yang salah dan jika anda melakukannya peluang anda untuk berjaya akan menjadi lebih kecil. Oleh itu, adalah penting untuk sentiasa berada dalam kerangka fikiran yang terbaik, mood terbaik dan berada di atas bola serta berminat untuk menang setiap kali anda bermain poker. 

Sekarang, saya pasti anda semakin sedar tentang kesan kritikal pemikiran anda terhadap kejayaan anda dalam poker. Selalunya orang memberi tumpuan kepada fizikal, kad, pertaruhan, kebarangkalian dan mereka tidak menumpukan pada bukan fizikal. Fikiran mereka, perasaan mereka, pemikiran mereka dan bagaimana ini mempengaruhi permainan di sana. 

Satu lagi minda penting yang perlu ada ialah pembelajaran berterusan. Pemain yang telah mengambil tanggungjawab untuk terus belajar dan belajar tentang poker adalah mereka yang menjadi berjaya dan membuat banyak wang. Oleh itu, saya menggesa anda juga untuk mengambil minda bahawa anda akan

mencari maklumat baharu, membacanya, mempelajarinya dan mempraktikkannya, dan anda tidak akan pernah menolak peluang untuk mendapatkan beberapa maklumat baharu tentang cara bermain poker dengan lebih baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *